BOLU / GÖYNÜK - Nejla Türk İlkokulu

Nis

OKULUMUZUN DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİ,OKUL HİZMETLİSİ ERDAL GÜLEÇ VE SERVİS BAŞKANIMIZ NACİ HIZLININ DEĞERLİ KATKILARIYLA ÖĞRENCİLERİMİZE YENİ VE GÜZEL BİR ORTAM OLUŞTURDUK.

Nis

OKULUMUZDA TEHLİKE ARZ EDEN KALORİFER KAZANINI DEĞİŞTİREREK DAHA MODERN VE GÜVENLİ KAZAN SAHİBİ OLDUK.

Nis

OKULUMUZDA TEHLİKE ARZ EDEN KAVAK AĞAÇLARI VE AKASYA AĞAÇLARINI KESEREK YERLERİNE 40 ADET ÇAM AĞACI DİKTİK.

Nis

OKULUMUZ ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENİ BARIŞ ALBAY VE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ İLE BİRLİKTE YAPTIĞIMIZ BAYRAK ÇALIŞMAMIZ

Nis

OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN BABASI NURETTİN BAYRAKTAR, SERVİS BAŞKANIMIZ NACİ HIZLI, ÇALICA SERVİSİMİZİN ŞÖFÖRÜ ALİ AYDIN, OKUL HİZMETLİMİZ ERDAL GÜLEÇ VE DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİN KATKILARIYLA OKULUMUZA ODUNLUK KAZANDIRDIK.