Nejla Türk İlkokulu

Vizyon: Demokratik, laik, hukukun üstünlüğüne inanan, insan haklarına saygılı, Atatürkçü düşüncenin ışığında çevre ve yurt sorunlarına duyarlı, kendisi ile barışık, kaliteyi hayat tarzı olarak benimsemiş, sevgiyi ön plana çıkaran, çevresine model olan bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, çevresini ve ülkesini seven, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.40-15.05
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon -

WEB - https://nejlaturkio.meb.k12.tr

Adres - Ahmetbeyler köyü Göynük/BOLU

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - 52 haneden oluşmakta 400 nüfusludur. Köyde 1 cami, 3 bakkal ve 1 Köy odası bulunmaktadır. Köy tarım ve hayvancılıKla geçimini sağlamaktadır. Köyde kaloriferli kiralık evler bulunabilmektedir.

Adres - Ahmetbeyler köyü Göynük/BOLU

Ulaşım İl ve İlçeye otobüsle ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl´e 100 km İlçeye 30km uzaklıktadır.